sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Oys;n Vaparilan joulutori 2.-3.12.2016




Vaparilassa, joka sijaitsee entisen psykiatrian klinikan päivystystiloissa Oulun Peltolassa, meitä torimyyjiä tuli kaikkiaan toistakymmentä. 
Tarjontaa oli monenlaista; leivonnaisia, kudonnaisia, sukkia, lapasia, koruja, grafiikkaa, keramiikkaa, akvarelleja, itsetehtyjä kortteja, betonitöitä ym. 
Saimme taas kerran todeta miten luovia ja käsistämme näppäriä me "Vaparilaiset" olemme.

Kuva: Riitta Polvi-Karjalainen


Minulta oli keramiikka pöllöpatsaita, pieniä pöllöriipuksia, rakuenkeleitä, lasiriipuksia- ja lasikorviksia, rakupolton läpikäyneet keramiikkareliefit, pieniä maalauksia, keramiikka nappeja, kortteja omista maalauksista, grafiikkaa, kynttiläalusia ja keramiikkasia tervetulo-laattoja. 
Ihmisiä on aina ihana kohdata, niin tuttuja kuin vieraita. Eräs pieni poika jäi erityisesti mieleen. Hän huomasi heti minun lintumaalaukseni ja ihme kyllä tunnisti kaikki linnut! Hän tutustui tarkkaan tuotteisiini ja jäi lasikorujen luo katsomaan, joista hän valitsi korusetin, kaukakorun ja korvikset, jossa oli sinimustaa korulasia. Äiti patisti poikaa seuraavaan pöytään. Poika sanoi ;"tähän pöytään palataan uudestaan" Niimpä he tulivat jonkun ajan kuluttua uudestaan ja poika sanoi;" nyt ostetaan tämä setti; äidille korvakorut ja minulle tuo riipus". Harvoin näkee niin määrätietoista pientä poikaa. Ostosta hän oli silminnähden onnellinen. Arvaa?--- olin tietenkin minäkin, kun äitikin piti valinnasta paljon.

Pystytimme 30.12.2016 Oys;n galleriakäytävälle taidenäyttelyn, johon vein kolme akryylimaalausta. Näyttely on 22.12.2016 asti Oys;n Galleriakäytävällä.
Yksi maalaus oli niin tuore, etten ehtinyt ottaa siitä kuvaa. Sen nimi on "Uskollisuus"


                         Taviokuurna  akryyli 2016


    Riekot  akryyli (myyty)   2016



"Uskollisuus"  2016












Ei kommentteja: